2023 Yılı Gelin Makyajı Trendleri | We Just Married

2023 Yılı Gelin Makyajı Trendleri

Gelin Makyajı modelleri, gelin makyajı nasıl olmalı ve gelin makyajı fiyatları gibi sorular, düğün öncesinde en çok merak edilenler arasında yer alıyor.

Gelin makyajı trendleri değişmeye devam ediyor. Ağır makyajın aksine tamamen doğallık, ışıltılı görünüm öne çıkıyor. Günümüzde gelinler doğallığını gizleyen ağır makyaj yerine iç ve doğal güzelliğini ortaya çıkaran minimal makyajı tercih ediyor. Mükemmel bir baz, gözlerin cesaretini artıran maskara, ışıltılı göz kapakları ve onu düğün gününde zarif ve büyüleyici gösteren yeni bir moda 2023 gelinlerine ilham veriyor.

Her gelinin muhteşem görünmesine yardımcı olacak ve 2023’ün gelin makyajı trendleri hakkında bilgi sağlayacak olan yazımızla sizlerleyiz. Haydi hep birlikte iyi bir gelin makyajı için birkaç değerli ipucuna göz atalım.

 

Cildinizi Hazırlayın

Çoğu insan artık evde ciltlerini iyileştirmek için cilt bakım ürünlerini kullanıyor ve cilt bakımı sorunlarıyla ilgili ev yapımı çözümlere yönelmeye başlıyor. Özellikle düğüne birkaç ay kala başlayan bu rutinler, gelinleri o harika güne hazırlıyor. Cilt kusurlarını gizlemek için tam kapatıcı makyaj kullanmaktansa onları düzeltmekle ilgilenmek daha geçerli bir çözümdür. Gelinler, kendilerini parlak bir ciltle, biraz daha canlı ve çekici görünmek istiyorlar. Daha iyi ve kusursuz bir cilt, düğün fotoğrafları için de önem kazanıyor.

 

İddialı Dudak Makyajı

2023 gelin makyajının öne çıkan trendlerinden biri de gözler kadar iddialı dudaklar. Eskiden çoğu gelinin tercihi olan nude dudaklar, özel günlerinde kendilerini güvende hissettirirken kendilerini biraz daha çekici hissettiren dudaklardaki cesur renklerin geçişini gösteriyor. Çok parlak pembe, dut, koyu gül renkleri, güzel ve kusursuz bir cilt ile minimal makyaj, gelinlerin mükemmel hissetmelerini sağlayan yeni makyaj tarzıdır.

 

Mat Görünüm de Tercihler Arasında

Yeni gelin adayları için mat görünümün oldukça rağbet gördüğü aşikar. Gelinler arasında oldukça popülerlik kazan bu tarz, sadece mat dudaklar değil, mat dumanlı gözlerle bütünleştirilebilir.

 

Kırmızı Tutkusu

Kırmızı, gelinin rengidir ve zamansızdır. Gelinler, kırmızının farklı tonlarını hafif göz makyajıyla tamamlamayı tercih edebilirler. Kırmızı, gelinlere bir prenses gibi görkemli bir görünüm veren gerçekten ikonik bir renktir.

 

Gelin Saç & Makyajı, Düğün Fotoğrafları İçin Öne Çıkıyor

Modaya uygun ve görkemli bir şekilde güzel görünmek istiyor ve mükemmel makyajınızla kusursuz düğün fotoğraflarınızı hayal ediyorsanız dugunumuzvar.com’dan düğün fotoğrafı rezervasyonu yaparken, gelin saç & makyaj hizmetini de alabilirsiniz. Dünyanın en büyük düğün konseptli çekim platosuna sahip olan DüğünümüzVar, tüm hizmetleri bir arada sunuyor. Yeni modaları, görünümleri ve harika stilleri keşfetmenize ve keyifli bir düğün fotoğrafı çekimi yaşamanıza odaklanan DüğünümüzVar, tüm gelin adaylarını bekliyor. Gelin makyajı 2023 fiyatları ve gelin saç makyaj tasarımları hakkında bilgi edinmek için buraya tıklayabilirsiniz.